Väggar i helt fel nyans

Så noggrann som jag har varit på att välja ut olika mönster och färger för alla möbler, tyger, filar och kuddar i hemmet så har jag tillsett insett att det som verkligen saknas egentligen bara är färgen på väggarna. Den har varit vit nu, en sån där blåvit färg och jag tror att jag vill ha dem beige istället. Vill ha en varmare känsla i rummet och väggarna som de är nu fungerar verkligen inte för de blir alldeles för kalla och förstör allting annat. Ska försöka få hjälp av Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB och deras målare här i Lund och så kommer de förhoppningsvis att kunna måla om väggarna så att helheten blir bra.

Har tänkt mycket på det, vad det är som inte har stämt i rummet och vad som skulle krävas för att det skulle bli bra och sen så upptäckte jag just det att problemet nog är just det att jag får se till att samtala med målare från Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB och så kommer det förhoppningsvis vara det enda riktiga som jag behöver göra och gör jag då bara det så kommer jag inte alls att behöva tänka på direkt någonting mer. Så helt enkelt krävs det bara lite mindre oro och stress över det hela och så kommer jag inte att behöva tänka igenom någonting mer av det så mycket mer än bara som det ser ut och är just nu.