Att bygga ett utegym

Funderar på om jag ska bygga ett eget gym, ett sånt där utegym, i trädgården. För jag tycker om att träna och tycker om att träna på maskiner, fast mest med min egen vikt, men jag tycker inte om att vara instängd inomhus och speciellt inte att träna tillsammans med massa andra. Brukar bli så röd i ansiktet när jag tränar så gör det hellre själv på egen hand och lite mer avskilt. Så jag känner verkligen att det vore ett bra alternativ att just se till att få hjälp med tjänsterna som rör bygg i Mellerud och få ordning på det så att det kanske kan bli så som vi vill ha det. Antingen så flyter det då på bra eller så gör de det inte.

Men bygget av utegymmet ska jag först diskutera med de på Dahl Andersen Bygg i Melleryd och se vad de har att säga om det. För även om jag har vissa idéer så kanske inte allt går att göra eller så kanske det är alldeles för dyrt att göra och innan jag börjar att tänka och drömma alldeles för mycket, få alldeles för stora förhoppningar, så tänker jag att jag nog gör bäst i att vända mig till Dahl Andersen Bygg i Mellerud och prata med dem om det. Se om de har några förslag om bygget och sen börja planerat lite mer utifrån det sen istället. Om hur vi ska kunna bygga ett utegym som jag kan träna med ute i vår villaträdgård.